Coolblue's keuze

Coolblue's keuze

Kies het product dat bij je past

We helpen je het product te kiezen dat bij je past.
Met Coolblue's keuze helpen we je het product te kiezen dat bij je past, als je er zelf niet uitkomt. Onze specialist heeft per gebruikssituatie het product met de beste prijs-kwaliteitverhouding uitgezocht. Dat product is Coolblue's keuze. En we zouden 'm blind aanraden aan jou, je vriendin of je opa.
Coolblue's keuze - Specialist
 • Cup- en padmachines

  Zowel met een cup- als padmachine zet je snel en gemakkelijk een kop koffie. Een cupmachine maakt een espresso van voorverpakte versgemalen bonen, met zo'n lekker hazelnootkleurig crémalaagje. Voor de liefhebber van filterkoffie is er de padmachine; hiermee zet je 2 koppen filterkoffie tegelijk.
  Onze keuze voor cup- en padmachines
 • Espressomachines

  Met een espressomachine zet je 2 espresso's met 1 druk op de knop. Je vult het reservoir met verse koffiebonen en past de maalgraad, waterhoeveelheid en sterkte van de koffie aan naar jouw smaak. Beschikt de machine over een melksysteem? Dan zet je er ook gemakkelijk een cappuccino mee.
  Onze keuze voor espressomachines
 • Filter Koffieapparaten

  Met een filterapparaat zet je een grote hoeveelheid koffie in 1 keer. Handig wanneer je visite over de vloer hebt, of als je een groot huishouden hebt. Ze zijn er met een thermoskan, waarin de koffie langer warm blijft. Maar bijvoorbeeld ook met een instelbare koffiesterkte of ingebouwde bonenmaler.
  Onze keuze voor Filter Koffieapparaten

Eerder bekeken door jou